Bio TKA Vloeibare Basisvoeding Hydro

Bio TKA Vloeibare Basisvoeding voor kweek op Hydro

Vloeibare plantenvoeding voor kweek op hydro

Hydrovoeding – Algemeen:

Bio TKA minerale hydro plantenvoedingen in vloeibare vorm zijn hoog geconcentreerd. De basisvoedingen hebben een concentratie van 1:1000 en de wortelstimulator en topbooster (Toplevel PK) hebben zelfs een concentratie van 1:2000. De samenstelling bestaat uit opgeloste anorganische verbindingen (chelaten). Het mechanisme berust op actieve stimulering van opname van de aanwezige meststoffen.

Kwaliteit:

Bio TKA minerale voedingen zijn samengesteld uit hoogwaardige minerale grondstoffen en zijn op een biologisch verantwoorde manier gewonnen. De gebruikte meststoffen worden vooral geselecteerd op kwaliteit en op de mate van opneembaarheid. TKA minerale meststoffen worden gemaakt uit hoogwaardige voedingszouten. En ook zijn de meeste elementen in chelaatvorm toegediend. Onze minerale voedingen zorgen voor een sterke ontwikkeling van de bloem en/of vrucht. Het uiteindelijke resultaat is een kwantitatief hoogwaardig eindproduct.

Eigenschappen:

Bio TKA vloeibare plantenvoeding voor kweek op hydro is sterk geconcentreerd. De basisvoeding bestaat uit een A en B component. Deze bevatten in specifieke verhoudingen de hoofdmeststoffen stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K). Er zijn essentiële subsporen toegevoegd voor o.a. opbouw en onderhoud van het immuunsysteem, procesondersteuning en energievoorziening.

Toepassing:

Minerale bemesting wordt meestal toegepast in Hydro-culturen. De meststoffen zijn niet gewas specifiek en worden toegepast in sier- en consumptieteelten waaraan op het gebied van geur en smaak minder hoge eisen worden gesteld. Doseringen zijn kritisch en daarom is het noodzakelijk om pH en Ec metingen te verrichten. Afhankelijk van de wijze van bevloeiing (continue fertigatie of voedingsbeurten) zal de Ec waarde aangepast moeten worden. Het ideale pH bereik ligt tussen de 6,0 en 6,5.

Vloeibare plantenvoeding voor de kweek op hydro:

hydro-wortel-vloeibaar

Hydrocell Energy NPK (Wortel en Groei)

basisvoeding-hydro-vloeibaar

Hydrocell Ferti Flower A+B (Bloeivoeding Hydro)

hydro-pk-toplevel

PK (Fosfor-Kalium) toevoeging voor de Eindbloei

Bekijk ook onze Microgranulaat voedingen voor hydro

SpainEnglish