BIO-TKA-LOGO

 

Bio TKA Bedrijfsinformatie

Bio TKA ontwikkelt en levert plantenvoeding, bestrijdingsmiddelen en gerelateerde producten volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten…

Bio technologie | Bio TKA Bedrijfsinformatie

Bio TKA Bedrijfsinformatie

Bio technologie Holland produceert en ontwikkelt onder het merk TKA, plantenvoedingen, bestrijdingsmiddelen en gerelateerde producten voor de hobbymatige en professionele tuinbouw.

Onze producten voldoen aan hoogwaardige criteria voor o.a. werkzaamheid, duurzaamheid, veiligheid en milieu, economisch gebruik en gebruiksvriendelijkheid.

TKA producten zijn inzetbaar in vele inheemse en uitheemse gewassen, teeltwijzen en substraten.

Bio TKA | De tand des tijds doorstaan...

Bio TKA is opgericht in 2008 vanuit de groeiende overtuiging dat duurzaamheid en opbrengst in de land- en tuinbouw hand in hand moeten gaan.

De afgelopen jaren hebben wij mede dankzij onze partners een productlijn ontwikkeld die de tand des tijds kan doorstaan…Wenst u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op.

De wereld staat niet stil...dus Bio TKA ook niet...

Op het gebied van productontwikkeling is Bio technologie één van de voorlopers in Nederland. Wij volgen de nieuwste wetenschappelijke inzichten, doen constant onderzoek en ontwikkelen innovatieve producten en concepten.

Een succesvolle teelt is afhankelijk van optimale externe factoren zoals licht en klimatologische omstandigheden. Ontwikkelingen in de plantenkunde gaan snel. Door het gebruik van moderne technologische middelen zijn de externe factoren sterk verbeterd. TKA producten zijn evenredig mee ontwikkeld en zijn daardoor een sterke factor in de moderne hoogwaardige teelt.

Biologisch en organisch...Dicht bij de natuur...

Onze producten zijn biologisch organisch en sluiten zo dicht mogelijk aan op het natuurlijke proces van het gewas.

Ze zorgen voor een continue beschikbaarheid van de benodigde elementen voor uw planten. Daarnaast zorgen biologische en organische producten voor een goede en natuurlijke omgeving voor uw planten. Hiermee zorgt u voor een uitgebalanceerde ontwikkeling van het gewas. De planten raken dus niet gestrest. Zodoende kan de plant alle aanwezige energie gebruiken voor de eigen ontwikkeling.

Uitgangspunt is het efficiënt gebruik ten opzichte van een optimaal resultaat. Dit alles in balans met de natuur, nu en in de toekomst…

Continuïteit in Kwaliteit

Met een groep van enthousiaste, kundige en betrokken werknemers dragen wij zorg voor een continu hoogwaardige kwaliteit van onze producten.

Door onze goede relaties beschikken wij altijd over kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor zijn wij in staat om ook op langere termijn onze afnemers van de gewenste producten te voorzien. Daarnaast garanderen wij middels meerdere interne kwaliteitsborgingen altijd een optimaal product.

 

Team Bio technologie, TKA plantenvoedingen

 

BIO TECHNOLOGIE…………………………………………………………………………………FUTURE PLANT TECHNOLOGY

ZAKELIJK? Let’s talk business!

Heeft u interesse in een (persoonlijke) kennismaking? Bent u zakelijk geïnteresseerd in Bio TKA? Neemt u dan nu contact met ons op. U kunt ook een bericht achterlaten in het contactformulier.

Een afspraak is zo gemaakt. En een bekertje koffie uit de standaard koffiemachine staat in ieder geval klaar!

SpainEnglish