Bio TKA Vloeibare Basisvoeding Hydro

Bio TKA Vloeibare Basisvoeding voor kweek op Hydro

Vloeibare plantenvoeding voor kweek op hydro

Hydrovoeding – Algemeen:

Onze minerale voedingen worden toegepast in kunstmatige- en anorganische substraten (steenwol, mapito, perliet, etc.) of organische substraten (kokosvezels, kleikorrels, etc.) die geen meststoffen bevatten. Minerale voedingen zijn goed doseerbaar en kunnen  hoge groeidynamiek genereren. Bio TKA minerale voedingen zijn zeer goed oplosbare concentraten en dienen verdund opgelost te worden in water.

Kwaliteit:

De TKA minerale voedingen zijn samengesteld uit hoogwaardige minerale grondstoffen en zijn op een biologisch verantwoorde manier gewonnen. De gebruikte meststoffen worden vooral geselecteerd op kwaliteit en op de mate van opneembaarheid. TKA minerale meststoffen worden gemaakt uit hoogwaardige voedingszouten. De meeste elementen zijn in chelaatvorm toegediend. Onze minerale voedingen zorgen voor een sterke ontwikkeling van de bloem en/of vrucht. Het uiteindelijke resultaat is een kwantitatief hoogwaardig eindproduct.

Eigenschappen:

De voedingen zijn sterk geconcentreerd. De basisvoeding bestaat uit Grow, Bloom en Final. Ze bevatten in specifieke verhoudingen de hoofdmeststoffen stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K). Er zijn essentiële subsporen toegevoegd voor o.a. opbouw en onderhoud van het immuunsysteem, procesondersteuning en energievoorziening.

Toepassing:

Minerale bemesting wordt meestal toegepast in Hydro-culturen. De meststoffen zijn niet gewas specifiek en worden toegepast in sier- en consumptieteelten waaraan op het gebied van geur en smaak minder hoge eisen worden gesteld. Doseringen zijn kritisch en daarom is het noodzakelijk om pH en Ec metingen te verrichten. Afhankelijk van de wijze van bevloeiing (continue fertigatie of voedingsbeurten) zal de Ec waarde aangepast moeten worden. Het ideale pH bereik ligt tussen de 6,0 en 6,5.

Bij continu of dagelijkse fertigatie  E.c.= 1,2 – 1,3
Bij 2-3 keer fertigatie per week  E.c.= 1,5 – 1,7
Bij wekelijks éénmalige fertigatie  E.c.= 2,0

Vloeibare plantenvoeding voor de kweek op hydro:

Hydro Basic Grow NPK 20-20-20 Mineral Fertilizer

Hydro Basic Bloom NPK 10-30-20 Mineral Fertilizer

Hydro Basic Final NPK 10-30-40 Mineral Fertilizer

SpainEnglish