Bio TKA Protect Bescherming en Bestrijdingsmiddelen

Voor bescherming en bestrijding. Spint en meeldauw behoren tot het verleden.

Bescherming & Bestrijdingsmiddelen

Bescherming van uw planten en bestrijding van insecten als spint en trips en schimmels als valse en echte meeldauw.

Algemeen:

Bio TKA heeft een compleet pakket aan bescherming- en bestrijdingsmiddelen ontwikkeld. Deze zijn op biologische basis en bieden bescherming tegen de meest voorkomende ziekten en plagen, zoals spint en meeldauw. Naast het negatieve effect op het milieu heeft het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen nog een aantal belangrijke nadelen. Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen zorgt voor stressverhoging bij de planten. De planten gaan zich weren tegen de chemische stoffen in het middel. Dit kost het gewas veel energie die anders zou worden gebruikt voor de eigen ontwikkeling. Daarnaast zijn chemische bestrijdingsmiddelen giftig voor diegene die ze toepast en laten een residu achter op het eindproduct. Dat kan bij consumptiegoederen problemen opleveren voor de volksgezondheid.

Kwaliteit:

De TKA bestrijdingsmiddelen zijn 100% biologisch. De middelen zijn uitgebreid getest op hun werkzaamheid en eventuele effecten op de ontwikkeling van de plant. De middelen worden regelmatig geëvalueerd en eventuele veranderingen op het gebied van nieuwe mutaties/soorten parasieten worden verwerkt in de samenstelling van de producten. Deze zijn daarom altijd actueel.

Eigenschappen:

De TKA bescherming- en bestrijdingsmiddelen zijn niet schadelijk voor de mens en gewervelde dieren. Onze bestrijdingsmiddelen zorgen, naast acute bestrijding ook voor een bescherming tegen toekomstige aanvallen. Alle TKA bescherming- en bestrijdingsmiddelen zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Toepassing:

De beschermings- bestrijdingsmiddelen van Bio TKA dienen onder lage lichtsterkte verneveld te worden. Het is belangrijk dat alle delen (met name ook de onderzijde van de bladeren) geraakt worden. Het beste is om de planten te vernevelen een half uur voordat de lampen aangaan.

Bescherming- en Bestrijdingsmiddelen:

Voor de bestrijding van en bescherming tegen insecten hebben wij respectievelijk Bio Protect A, Bio Protect STA, Bio Protect STB, Bio Protect STC, Bio Protect STE. Voor de bestrijding van en bescherming tegen schimmels hebben wij respectievelijk Bio Protect B, Bio Protect FTA, Bio Protect FTB. Bij een bovenmatige besmetting raden wij aan om het kweekmedium ook te behandelen, hiervoor hebben wij Bio Protect C in ons assortiment. Om het gewas preventief te beschermen hebben wij Bio Prevent ontwikkeld. Bio Prevent geeft een permanente bescherming tegen de meest voorkomende schadelijke parasieten. Daarnaast hebben wij aan Bio Prevent nutriënten toegevoegd zodat het gewas gelijk een voedingsboost krijgt. Alle middelen dienen onder lage lichtsterkte verneveld te worden. Het is belangrijk dat alle delen (met name ook de onderzijde van de bladeren) geraakt worden. Het beste is om de planten te vernevelen een half uur voordat de lampen aangaan.

Bio Protect bescherming en bestrijdingsmiddelen:

bestrijdingsmiddelen-spint

Bio Protect A bestrijdt krachtig uw planten tegen ongedierte als spint en trips zonder schade aan te richten.

bestrijding-meeldauw-schimmels

Bio Protect B bestrijdt krachtig uw planten tegen schimmels en meeldauw zonder schade aan te richten.

bestrijdingsmiddelen-insecten-schimmels-kweekmedium

Bio Protect C bestrijdt krachtig uw planten tegen kruipend ongedierte zonder schade aan te richten aan uw planten.

Bio Prevent beschermt uw planten tegen ongedierte en schimmels en vervult tevens de functie van bladvoeding.

Bio Protect STA bestrijdt krachtig uw planten tegen spintmijt type A en schimmels.

Bio Protect STB bestrijdt krachtig uw planten tegen spintmijt type B en schimmels.

Bio Protect STC bestrijdt krachtig uw planten tegen spintmijt type C/D / schimmels.

Bio Protect STC bestrijdt krachtig uw planten tegen eieren en larven van spintmijt.

Bio Protect FTA bestrijdt krachtig uw planten tegen schadelijke schimmels in blad en stengel.

Bio Protect FTB bestrijdt krachtig uw planten tegen schadelijke schimmels in topstructuren.

SpainEnglish