Supplementen

Supplementen van Bio TKA zijn effectief, voordelig, praktisch in gebruik en milieuvriendelijk.

Supplementen

Bio TKA maakt in haar productlijn onderscheid in drie soorten plant supplementen. En in deze drie hoofdgroepen hebben wij een zeer complete lijn aan producten, die in alle behoeften van uw planten kunnen voorzien in elk ontwikkelingsstadium; van de vegetatieve fase tot de vruchtfase.

Al onze supplementen (of boosters) zijn samengesteld uit hoogwaardige organische (40%) en minerale (60%) grondstoffen. De mestbehoefte van planten verandert gedurende hun cyclus. En hoewel de Bio TKA basisvoedingen in grote mate voorzien in de verschillende bemestingsbehoeften tijdens de ontwikkeling van uw planten, geeft u met onze supplementen op eenvoudige wijze een extra boost aan uw planten.

Bio TKA boosters zijn onder te verdelen in de hoofdgroepen Elementair, Speciaal en Bladvoeding. Voor meer informatie over deze hoofdgroepen klikt u onderstaand op de gewenste variant.

Om het maximale uit uw planten te halen kiest u voor onze supplementen/toevoegingen of boosters. Deze zijn in vergelijking met die van andere merken op de markt veel meer geconcentreerd. Hierdoor doet u simpelweg langer met onze producten. Tevens zijn onze producten organisch mineraal van aard. Hierdoor treedt er een bufferende werking op in uw kweekmedium. Dit betekent dat uw planten langer profijt hebben van de toevoegingen. Probeer Bio TKA. En ervaar het gemak en het geconcentreerde effect op uw planten!

Bekijk hier onze andere productgroepen:

SpainEnglish