Supplementen Elementair

Bepaalde supplementen of boosters zijn elementair in de ontwikkeling van planten.

Algemeen:

Onze elementaire supplementen zijn samengesteld uit hoogwaardige organische (40%) en minerale (60%) grondstoffen. In elke cyclus verandert continu de meststof behoefte. Met de TKA organisch-minerale plantsupplementen wordt op eenvoudige wijze voorzien in de complexe behoefte van de planten. Doseringen zijn makkelijk, pH en Ec metingen zijn overbodig en overbemesting komt zelden voor. Alle supplementen hebben een concentratie van 1:2000.

Kwaliteit:

De organische componenten in de TKA plantsupplementen zijn gewonnen uit plantaardige fermentaties en compostering, waardoor deze geheel vrij zijn van dierlijke meststoffen. De minerale stoffen zijn hoogwaardige voedingszouten meestal in chelaat vorm of andere anorganische verbindingen. De gebruikte meststoffen worden vooral geselecteerd op kwaliteit en op de mate van opneembaarheid.

Eigenschappen:

De supplementen zijn sterk geconcentreerd (1:2000) en dienen één maal per week te worden (mee)gegeven. TKA P/K is onze samengestelde bloeibooster. Daarnaast hebben wij de enkelvoudige supplementen van de hoofdgrondstoffen N, P, K en Ca, Mg. Door het gebruik van specifieke supplementen wordt beter aangesloten op de voedingsbehoefte van het gewas. Naast de specifieke hoofdmeststoffen zijn ze zeer rijk aan essentiële subsporen en bevatten auxinen, cytokynen, amino-, humus- en fulvinezuren.

Toepassing:

Als nutriële toevoeging bij basisvoedingen, bij dreigende tekorten of als extra boost in de cyclus. De supplementen kunnen gebruikt worden voor het kweken op organische substraten zoals aarde en cocos. De voedingen één maal per week meegeven. Gebruik 5 milliliter supplement op 100 liter water. pH en Ec metingen zijn niet representatief en het is dus niet nodig om deze metingen te verrichten.

Maak hieronder uw keuze uit één van de elementaire supplementen van Bio TKA, waarover u meer informatie wenst.

Behalve bovenstaande producten heeft Bio TKA ook een aantal andere boosters of toevoegingen ontwikkeld. Deze hebben wij onderverdeeld in twee soorten, namelijk ‘speciaal’ en ‘bladvoeding’. Voor een nog betere oogst adviseren wij u om ook deze boosters te gebruiken. Bekijk ze hieronder:

Bekijk hier onze andere productgroepen:

SpainEnglish