Speciale Supplementen

TKA heeft drie speciale supplementen in haar productlijn. Bloeiregulator, Silicium en Fulvine.

 

 

Algemeen:

TKA heeft drie bijzondere supplementen in haar productlijn. De TKA Bloeiregulator is een hoogwaardige regulator van biochemische processen in de plant tijdens de bloeifase. Onze Silicium is een fossiele siliciumhoudend algenderivaat met micro-elementen. Het supplement Fulvinezuren is een multifunctioneel concentraat met bio-stimulerende werking. Elke toevoeging heeft een functie ter verbetering van het substraat, de vitaliteit van het gewas, regulatie van bio-processen, etc.

Kwaliteit:

De organische componenten in de TKA supplementen zijn gewonnen uit plantaardige fermentaties en compostering, waardoor deze geheel vrij zijn van dierlijke meststoffen. De minerale stoffen zijn hoogwaardige voedingszouten, meestal in chelaat vorm of andere anorganische verbindingen. De gebruikte meststoffen worden vooral geselecteerd op kwaliteit en op de mate van opneembaarheid.

Eigenschappen:

De supplementen zijn sterk geconcentreerd (1:2000) en dienen één maal per week te worden (mee)gegeven. Doseringen zijn eenvoudig en overdosering komt zelden voor. Het verdient de voorkeur om het supplement TKA Silicium niet te mengen met andere voedingen of supplementen. Deze kunnen gaan reageren met het silicium en kristalvorming veroorzaken.

Toepassing:

Als toevoeging bij basisvoedingen. De supplementen kunnen gebruikt worden voor het kweken op organische substraten zoals aarde en cocos. De supplementen één maal per week meegeven. Gebruik 50 milliliter supplement op 100 liter water. pH en Ec metingen zijn niet representatief. Het is dus niet nodig om deze metingen te verrichten.

Maak hieronder uw keuze uit één van de speciale supplementen van Bio TKA, waarover u meer informatie wenst.

Behalve bovenstaande producten heeft Bio TKA ook een aantal andere boosters of toevoegingen ontwikkeld. Deze hebben wij onderverdeeld in twee soorten, namelijk ‘elementair’ en ‘bladvoeding’. Voor een nog betere oogst adviseren wij u om ook deze boosters te gebruiken. Bekijk ze hieronder:

Bekijk hier onze andere productgroepen:

SpainEnglish