Bio TKA Fulvine

Bio TKA Fulvine voor een nog betere opbrengst!

Bio TKA Fulvine

Speciaal Supplement

Vitale en gezonde planten!

TKA Fulvinezuren bevat meer dan 70 unieke en zeer hoogwaardige mineralen en sporenelementen afkomstig uit specifieke fulvinezuren die meerdere miljoenen jaren oud zijn. Het verhoogt de efficiëntie van de opname van meststoffen tot wel 35%. En zorgt voor verhoging van de vitaliteit en verbetering van de opbrengst. Tevens minimaliseert het de behoefte aan bestrijdingsmiddelen.

Vanaf de start van de cyclus één keer per week met een water/voedingsbeurt toedienen. Toepasbaar in combinatie met alle typen (basis)voedingen en op alle organische substraten.

Oplossing: 50 ml op 100 liter  water (1:2000)

Verkrijgbaar in 250 ml, 1 ltr en 5 ltr

bio-tka-fulvineSamenstelling:

• Fulvinezuren
• Humuszuren

Bio TKA heeft supplementen ontwikkeld, die uw planten in elke fase van hun ontwikkeling kunnen ondersteunen bij voedingstekorten of als booster. Bekijk hieronder onze andere supplementen.

Behalve bovenstaande speciale supplementen heeft Bio TKA ook een aantal andere boosters of toevoegingen ontwikkeld. Deze hebben wij onderverdeeld in twee soorten, namelijk ‘elementair’ en ‘bladvoeding’. Voor een nog betere oogst adviseren wij u om ook deze boosters te gebruiken. Bekijk ze hieronder:

Bekijk hier onze andere productgroepen:

SpainEnglish