Bio TKA Silicium

Bio TKA Silicium voor ijzersterke planten!

Bio TKA Silicium

Speciaal Supplement

Uw planten sterk als een rots!

Bio TKA Silicium is een speciaal supplement met diverse hoog kwalitatieve soorten silicium en essentiële micro-elementen. Het verhoogt in grote mate de stressbestendigheid waardoor bijv. acute temperatuursverhogingen tot 40°C en extra CO₂ toediening gemakkelijk opgevangen kunnen worden. Tevens zorgt het voor verhoging van opbrengst & kwaliteit en van weerstand tegen schimmelinfecties.

Vanaf de start van de cyclus één keer per week met bij voorkeur een waterbeurt toedienen. Toepasbaar in combinatie met alle typen (basis)voedingen en op alle organische substraten.

Oplossing: 50 ml op 100 liter  water (1:2000). Bij CO₂ toediening groter dan >600 ppm (0,06%) kan men de dosering verhogen naar 1:1000.

Verkrijgbaar in 250 ml, 1 ltr en 5 ltr

supplementen-planten-siliciumSamenstelling:

• Ortho silicium
• Kalium metasilicaat

Bio TKA heeft supplementen ontwikkeld, die uw planten in elke fase van hun ontwikkeling kunnen ondersteunen bij voedingstekorten of als booster. Bekijk hieronder onze andere supplementen.

Behalve bovenstaande speciale supplementen heeft Bio TKA ook een aantal andere boosters of toevoegingen ontwikkeld. Deze hebben wij onderverdeeld in twee soorten, namelijk ‘elementair’ en ‘bladvoeding’. Voor een nog betere oogst adviseren wij u om ook deze boosters te gebruiken. Bekijk ze hieronder:

Bekijk hier onze andere productgroepen:

SpainEnglish